Хотел Корона, Слънчев бряг

Хотел Корона, Слънчев бряг
Хотел Корона, Слънчев бряг
Хотел Корона е изискан хотел близо до центъра на Слънчев бряг - любим курорт за семеен летен отдих на южното Черноморие в България.

Курортен комплекс Слънчев бряг е най-известният български морски курорт, отлично място за семейна почивка, за кратка ваканция, а в последните години и за целогодишен престой на българи и чужденци.

Хотел Корона се намира а 100 метра от плажа на Слънчев бряг, в непосредствена близост до ресторанти, барове и магазини, увеселителни заведения и атракции за деца и възрастни. 

Центърът на морския курорт Слънчев бряг е на 15 минути пеша от хотел Корона. Туристите, които гостуват на хотела с деца, често избират да се придвижат с атракционно влакче по алеите на комплекса.

Корона е един от елегантните хотели на Слънчев бряг, със запомняща се архитектура. Открит е за летен отдих и посрещане на туристи през 2003 година и предлага множесство съвременни удобства за пълноценна почивка.

В Хотел Корона има 208 стаи, разположени на 5 етажа. Два асансьора, един от които панорамен, обслужват почиващите. Лоби с рецепция за тихи разговори, сейфове под наем, ресторант към хотела с 320 места, лоби бар, скай бар, басейн с шезлонги и пулбар, зала за фитнес, спа център, фризьорски и козметичен салон магазин за сувенири, аптека и лекарски кабинет.

Хотел Корона разполага със собствен паркинг, безплатен за гостите на хотела - едно удобство, истински лукс през летните месеци.


 
Проверка за свободни стаи

От:            До:
Провери


Лятна ваканция в
Слънчев бряг

За България
Слънчев Бряг
Черноморско крайбрежие

Как да ни открийте:

 
Контакти

Слънчев бряг 8240
Хотел Корона
+359 554 23000
+359 554 23001
+359 554 23004
agency@worldtravelbg.com
Copyrights ©  Hotel Korona  All rights reserved.